Vlakbij het pittoreske centrum van De Haan, temidden van de groene polders en bovendien op een boogscheut van het strand bevindt zich het Zeepark ZEEPOLDER.
Op vakantie of er even kort tussenuit, in de groene badplaats De Haan ben je altijd aan het juiste adres. Het pittoreske De Haan met zijn grandeur uit de Belle Epoque is pure romantiek. Nergens anders aan de Belgische kust vormen zee, strand, duinen, bosgebied en polders zo’n ongewone maar weergaloos mooie combinatie. De zee en de bossen zijn bovendien slechts 150 meter van elkaar verwijderd.

…en dichtbij de noordzee

Het fijne zandstrand reikt kilometers ver en het duinengebied zorgt voor een onverbrekelijk, groene band tussen de badplaatsen De Haan en Wenduine. Het authentieke polderlandschap met zijn schier oneindige groenvlaktes sluit harmonieus bij dit wonderlijke geheel aan. De talloze wandel- en fietsroutes leiden als vanzelf langs de lieflijkste plekjes. Dit staaltje van moeder natuur moet u gewoon gezien hebben.

Eventjes zin om lekker lui te genieten op het terras van uw zongerichte tuin? Waarom ook niet, en ondertussen leven de kinderen zich uit in het verwarmde openluchtzwembad. Verder beschikt Zeepark Zeepolder over een cafetaria met groot zonneterras, 2 tennisterreinen, kinderspeeltuin, mogelijkheid tot tafeltennis, minivoetbal en zoveel meer.

Dit vakantiepark ligt op 1,7 km van het Noordzeestrand van De Haan en op 20 minuten rijden van het historische Brugge.

In het  appartement is het gezellig cocoonen met z'n tweeën met prachtig uitzicht op de Vlaamse polders.

open verwarmd zwembad

2 tennisvelden

speelterrein voor de kids !!

tafeltennis

Opmerkingen

23.04.2020 08:12

Christine Liebens

Ik ben op zoek naar de contactpersoon in het kader van legionellapreventie op jullie locatie. In het verlden hebben jullie bij De Watergroep een opvolgingscontract afgesloten voor legionellastaalname.